Over Plan C

Samen bouwen wij aan een circulaire toekomst.

Circulair wonen, dé nieuwe standaard in de woningbouw.

Een ambitieus doel, maar o-zo-nodig. Doorbouwen op de traditionele manier is geen optie: grondstoffen raken op en de aarde raakt uitgeput. Daarom hebben acht Drentse woningcorporaties hun krachten gebundeld onder de naam: Drenthe Woont Circulair. In totaal zijn er zes consortia gevormd, bestaande uit organisaties met diverse disciplines, die samen het verschil willen maken. Eén van deze consortia zijn wij, plan C.

Lees meer over DWC
Circulair wonen, dé nieuwe standaard in de woningbouw.

Samen bouwen wij aan een circulaire toekomst. We willen bijdragen aan een betere leefomgeving, door samen nieuwe oplossingen voor toekomstbestendig en circulair wonen te ontwikkelen. Door leren door te doen, laten we zien hoe je op een open en vernieuwde wijze kunt samenwerken. Daarbij wijken we af van de gebaande paden.

“Wat de uitkomst wordt, weten we nu nog niet. Maar we gaan er vandaag nog mee aan de slag!”

Om écht het verschil te maken, moeten we niet alleen circulair denken, maar vooral doen. We zetten een stap extra en kijken verder dan het voor de hand liggende alternatief. Ons doel: het gezamenlijk ontwikkelen van een circulaire sociale huurwoning. Die betaalbaar, herhaalbaar en schaalbaar is om blijvende impact te creëren.

We willen bijdragen aan een betere leefomgeving, door samen nieuwe oplossingen voor toekomstbestendig en circulair wonen te ontwikkelen.