Over ons

Woningcorporatie Actium - één van de acht Drentse initiatiefnemers van Drenthe Woont Circulair - is een consortium gestart onder de naam Plan C. Dit team bestaat uit ontwikkelende bouwer Dura Vermeer, Bio-inspired architect Mireille Langendijk, Designbureau INC en Cirkelen als specialist op het gebied van hergebruik en secundaire grondstoffen. Samen leren wij door te doen!

Actium

Actium gelooft in het samen creëren van een thuis, voor de generaties van nu en voor in de toekomst. Precies dát is de rol die Actium binnen Plan C vertegenwoordigt: de maker van een thuis.

Ik heb een vraag over wonen
Actium

Dura Vermeer Bouw Hengelo

Dura Vermeer Bouw Hengelo is een trotse ontwikkelende bouwer uit Twente. Het bedrijf is actief in ontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie & transformatie en beheer & exploitatie. Door vroegtijdige betrokkenheid kunnen we echt het verschil maken en een duurzaam partnerschap opbouwen, alleen zó komen we verder! Dura Vermeer is vanaf het begin betrokken bij Plan C en zorgt met hun organisatie- en ontwikkelkracht voor een solide basis.

Ik heb een vraag over bouwen
Dura Vermeer Bouw Hengelo

Studio Mireille Langendijk

Bio-inspired architect Mireille Langendijk opereert met een flinke dosis lef, creativiteit en met oog voor mens en milieu. Naast haar rol van ontwerper inspireert Mireille het gehele projectteam met haar kennis en ervaring op het gebied van gezond, circulair en natuurinclusief bouwen.

Ik heb een vraag over het ontwerp(proces)
Studio Mireille Langendijk

Cirkelen

Cirkelen is ketenregisseur op het gebied van hergebruik en secundaire grondstoffen. Cirkelen bestaat uit advies- en ingenieursbureau Lycens, sloopbedrijf Kamphuis Sloopwerken en recyclingbedrijf Twee R Recycling. Samen stemmen zij de vraag en aanbod van materialen die zijn gewonnen uit de bebouwde leefomgeving op elkaar af en geven advies over circulaire sloopwijzen en recyclemogelijkheden.

Ik heb een vraag over materialen
Cirkelen

Designbureau INC

Designbureau INC is als strategisch ontwerper aangehaakt om creativiteit en techniek bij elkaar te brengen. Hun rol binnen Plan C is het ontwerpen en creëren van perspectief, waarmee onze uitdagingen en circulaire kansen in een visuele uitwerking tot leven worden gebracht.

Ik heb een vraag over publicaties en media
Designbureau INC

Huurdersplatform MEVM

Het Huurdersplatform MEVM is de overlegpartner van Actium voor de huurders. Het voert overleg met Actium over beleidszaken en alle andere activiteiten waar het huurdersbelang een rol speelt. Betrokkenheid van de huurders bij nieuwbouw en renovatieprojecten van Actium is gelukkig steeds meer een vanzelfsprekende zaak geworden. Circulair wonen is het wonen van de toekomst. Daarom is het logisch dat de groep die in een circulair gebouwde woning gaat wonen er in een vroeg stadium bij betrokken wordt. Als huurdersplatform nemen we daarom actief deel aan PlanC.

Ik heb een vraag over bewoners
 Huurdersplatform MEVM
Team